Herstart

Vandaag ben ik opnieuw gestart met m’n opleiding, het is te zeggen terug gestart met meelopen in Antwerpen-Centraal. 3 opeenvolgende weken zal ik meelopen op de job in het station.

Tegelijk zal ik me ook weer op het studeren moeten storten, want op 5 oktober pik ik terug in bij de opleiding van de volgende sessie. Die week zal ik waarschijnlijk praktische en mondelinge examens moeten afleggen. De juiste planning krijg ik later nog.

Dus profiteer ik nu nog enkele namiddagen van de ‘indian summer’ die we voorgeschoteld krijgen, nu ik de vroege shift doe is dat echt ideaal, om dan snel weer te starten met het herhalen van m’n leerstof !

Er is alleen nog dat ene addertje. Zoals jullie weten uit mijn vorige blog ‘t kan verkeren had ik voor mijn ziekte periode niet zo’n denderend praktijk-examen afgelegd. Om niet te zeggen dat het een regelrechte ramp was 😕. Toen werd er gezegd dat m’n resultaat in beraad was, ondertussen heb ik bevestiging ontvangen dat ik het examen opnieuw zal moeten doen. Alsof een ‘buis’ al niet erg genoeg is voor m’n ego, is er nog het issue ‘koppelen’.

Vanmorgen kwam ik aan in Antwerpen-Centraal, en toen ik hierover vertelde werd onmiddellijk geopperd dat men ging proberen een manier te vinden dat ik die bewuste koppeling nog eens zou kunnen oefenen, dat zal misschien al één van de komende al dagen zijn. Ik ben er niet scheutig op, maar moet erdoor en ga proberen er het beste van te maken.

Vandaag dus gewoon met de Onderstationschef meegelopen, er gebeurde allerlei kleine dingen, niks ernstigs. Maar zeker voldoende om de werkdag te vullen. Iets over 9h moest ik ook nog helpen om water in de interventie-wagens te laden. Niet echt een kado vandaag, maar al bij al alles goed verlopen.

Toch kreeg ik na vandaag enorme twijfels of dit wel de juiste keuze was, is deze job echt iets voor mij. Het leek wel of iedereen alleen nog maar over die koppeling praat 🙄 waarschijnlijk spelen m’n rugpijn en vermoeidheid me parten vandaag en heb ik morgen een andere kijk op alles ! 🙏

Gepubliceerd door Carla Theuns

Een frisse veertiger, volop aan het studeren voor de nieuwe job, samenwonend, met veel goesting in het leven en veel zin om er echt iets van te maken !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: