Een klein steekje teleurstelling

Mijn opleiding tot onderstationschef staat nog steeds on hold, mijn rug is zelfs nog niet voldoende hersteld om de stage al te hervatten. Vandaag weer terug veel pijn gehad, en even het gevoel terug bij af te zijn. Maar daar wil ik nu niet over uitweiden, morgen afspraak bij osteopaat, hopelijk kan die verbetering brengen ๐Ÿ™

Vanavond zag ik op het instagram-verhaal van een collega een foto van een onderstationschef-kepie passeren…. zij hebben vandaag hun laatste lesdag in Brussel gehad, en dus hun uniform gekregen. En toegegeven, het klinkt misschien stom, maar bij het zien van die foto kreeg ik toch een klein steekje van teleurstelling of was het een beetje jaloezie ? ๐Ÿ™ˆ

Want heel eerlijk, ik denk dat zoโ€™n uniform dragen toch wat met je doet, trots in het pak op het perron wandelen, dat lijkt me toch wel iets hebben. Het uniform mogen passen en meenemen is dan ook een moment waar ik echt naar uitkijk. Spannend ook, omdat je als vrouw natuurlijk enkele extra keuzes hebt, keuzes die de mannen niet moeten maken. Ten eerste kan je als vrouw kiezen voor een hoedje of een kepie, het hoedje lijkt me net iets vrouwelijker, dan kan je gaan voor een das, net als onze mannelijke collegaโ€™s of voor een sjaaltje. We krijgen nu nog de โ€˜oudeโ€™ uniformen, de grijze met oranje accenten, de nieuwe zouden pas in november beschikbaar zijn. Dus kunnen we nu kiezen tussen een broek of een rok, later bij het nieuwe (blauwe ๐Ÿคฉ) uniform is er ook nog een jurkje ๐Ÿ˜.

Maar daar moet ik nu nog niet over piekeren, eerst genezen, slagen voor de resterende examens van module 2, en dan module 3 nog….. wanneer dat zal zijn ? Nog geen idee, alles hangt af wanneer ik weer aan de slag kan, pas dan kunnen ze bepalen wanneer en bij welke sessie ik weer kan inpikken.

Voorlopig laat ik de opleiding en het studeren helemaal los, beetje me-time, nu het moment zich ertoe leent. Wat niet wil zeggen dat ik niet zit te popelen om er weer in te vliegen wanneer ik hersteld ben ๐Ÿ˜‰

First things first…. get better ! ๐Ÿ™

Gepubliceerd door Carla Theuns

Een frisse veertiger, volop aan het studeren voor de nieuwe job, samenwonend, met veel goesting in het leven en veel zin om er echt iets van te maken !

One thought on “Een klein steekje teleurstelling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: