Bloesem remedies …

Vroeger kampte ik dikwijls met heftige stress- tot zelfs paniekaanvallen. Mijn coaching gesprekken, de lessen TRE, bezoekjes aan mijn orthomoleculair therapeute en meditatie brachten al redelijk veel soelaas. Maar toch, af en toe was het net of ik een kortsluiting ervaarde ik mijn hoofd, wat volgde was een moment, of zelfs een tijdje van compleet onweten…. helemaal niks, black-out, boem gedaan !!

De laatste echte paniekaanval kreeg ik tijdens het afstandsonderwijs, we kregen een (informatieve) test, en ik wist niks meer. Maar dan ook totaal niks , de dag erna kon ik maar niet begrijpen dat ik geen enkel antwoord had geweten zonder iets op te zoeken. Een gesprek met m’n coach bracht me bij een paniekaanval. Hoe dat kwam was één, maar hoe kon ik dit in de toekomst vermijden, dat was voor mij een veel belangrijker issue. Want dit kon ik me niet permitteren, no way !

Eerst opperde m’n coach extra meditatie, zelfvertrouwen inademen en angst uitademen, en zorgen voor voldoende aarding. Dat leek me al een goed plan, en doe nu nog dagelijks zo’n korte meditatie voor ik aan m’n dag begin.

Verder tijdens onze babbel kwamen we uit bij bloesems. Een collega had me al eens verteld over Bach bloesems, dat je dat in spray kon kopen en dat het goed werkte tegen stress. Maar mijn coach ging nog een stapje verder, zij vertelde me over ‘persoonlijk afgestemde’ remedies. Zo kwam ik terecht bij een winkel in Lier, waar ik gelukkig ook alles online kon bestellen.

Thuis gekomen ging ik op zoek, toen nog redelijk sceptisch bestelde ik een flesje ‘persoonlijke bloesems’. Ik moest m’n naam en geboortedatum ingeven en aan de hand daarvan werden bloesems op maat samengesteld en gependeld…. toegegeven dit klonk zelfs voor mij redelijk zweverig, maar wat had ik te verliezen ? Ik stelde me open voor het idee en wachtte ongeduldig de levering af. Toen het flesje aankwam en ik de samenstelling en de remedies las was ik bijna in shock, hoe kon iemand die mij nog nooit gezien had zo’n perfect idee hebben van wat ik nodig had. Het idee dat dit kon werken begon te groeien….

Nu een 2-tal maanden later, en bijna aan het einde van m’n 2e flesje merk ik verschillen… het is niet zo dat je dit neemt en gelijk iets ervaart, maar na een tijd merk ik nu dat ik op sommige situaties compleet anders, lees vooral rustiger reageer dan voorheen. Ik kan geen andere reden bedenken dan dat de bloesems effectief werken. Ik kan de dingen beter relativeren, beter plaatsen zeg maar….

En voor de sceptici onder jullie die nu misschien zeggen dat het ‘tussen mijn oren zit’ zeg ik, dat kan best, maar het werkt dus voor mijn part kan het zitten waar het wil 😉

Een van de komende dagen bestel ik allicht mijn 3e flesje, de samenstelling zal ook steeds iets anders zijn afhankelijk van het pendelen…. ik kan alleen mijn eigen ervaring delen, en die is meer dan positief!

Namasté 🙏

Gepubliceerd door Carla Theuns

Een frisse veertiger, volop aan het studeren voor de nieuwe job, samenwonend, met veel goesting in het leven en veel zin om er echt iets van te maken !

2 gedachten over “Bloesem remedies …

  1. ik heb er ook al van gehoord van die bachbloesems,en hoor ook niks dan positiefs daarover.

    veel succes ermee;) je mag me dat mailadres van die winkel is doorsturen aub. grtjes x

    Like

    1. Bach bloesems zijn heel goe als je stress hebt voor iets. Die andere bloesems die ik neem moet je gewoon dagelijks nemen en brengen kleine veranderingen teweeg…. ik stuur je de link naar de website 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: