Te veel ?

Morgen, maandag zetten we de laatste effectieve les-week in van deze module van onze opleiding. En heel eerlijk ? Het lijkt voor mij net een week te veel…. bovendien een week vol zware, theoretische leerstof die het slagen voor deze module grotendeels zal bepalen.

Even de teugels lossen zit er voorlopig dus niet in, hoewel, dat is net wat ik dit weekend wel gedaan heb. Het was niet gepland, maar het gebeurde wel. Het leek wel of ik niet meer kon studeren, ben er een paar keer al begonnen, maar zonder al te veel succes…. zou het kunnen dat mijn hoofd tè vol zit met informatie ? En dat er geen plaats meer is voor nog meer nieuwigheden, definities en procedures ? Als dat zo is, zit ik met een probleem, een groot probleem…. maar ik ga er voorlopig vanuit dat ik (het) gewoon even moe ben…. morgen ga ik er weer voor, inclusief de avondlijke (en misschien zelfs ochtendlijke) uurtjes studeren….

Na deze laatste les-week staan er nog wat testen op de agenda. Maandag 10/8 een schriftelijke proef, waar ik redelijk chill aan kan beginnen, die wordt samengeteld met de vorige 2 testen en dus heb ik met een 1/10 voldoende om te slagen…. lijkt me sterk dat ik het zo slecht zal doen, maar het is een gedachte die een beetje rust brengt in het hoofd.

Voor de 2 daarop volgende dagen kan niets me rust brengen, 2 dagen van praktische proeven, en laat dat nu net mijn knelpunten zijn. Ik beheers de nodige theorie, uitvoeren moet op zich wel lukken, maar om één of andere reden brengt het idee hiervan me in paniek-modus. Een paniek-modus die ik de laatste tijd nog zelden ervaar, daar kom ik in een latere blog nog wel op terug… de week erna heb ik nog een mondelinge test over de hele module… en als alles goed gaat dan een weekje meelopen in het station… fingers crossed 🤞🏻 Om daarna de laatste rechte lijn richting einde in te zetten. 😬

Eerst moet ik het studeren weer op de rails krijgen. Vanavond doen we nog even chill, omdat ik t idee heb dat t nog even kan 🤷‍♀️. Dan op tijd bedje in, en morgen gaan we er weer voor, op hoop van zegen … maar wat als m’n hoofd echt vol zit ? Dan nog ga ik ervoor, ik ben nu al zover, dit moet gewoon lukken… al m’n huishoudelijke taken zijn dit weekend afgewerkt dus ik kan er vol voor gaan. M’n vriend heeft de vroege shift, dan kan ik super vroeg naar bed en goed uitgerust aan de dag beginnen…. yes I can 💪🏼

Gepubliceerd door Carla Theuns

Een frisse veertiger, volop aan het studeren voor de nieuwe job, samenwonend, met veel goesting in het leven en veel zin om er echt iets van te maken !

3 gedachten over “Te veel ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: