Back to school

Vorige week schreef ik over de cursus om beter te leren schrijven die ik online gevonden had. Had zo m’n twijfels of ik het wel zou doen, en vooral wat zou iedereen ervan vinden. Heb het proef hoofdstuk een stuk gelezen en kreeg echt wel het gevoel dat ik hier iets van zou kunnen leren.

Dus ondanks het feit dat er niet echt enthousiast op gereageerd werd thuis heb ik het toch gedaan. Ik heb me ingeschreven voor de cursus creatief schrijven. Op 5 maart begin ik eraan. Tenslotte hoeft niet iedereen het ok te vinden, het belangrijkste is dat ik het graag wil.

En ook al kan ik er daarna misschien nog niet m’n job van maken, of lukt het niet direct om een boek te schrijven ! Het is de ervaring die telt. Bijleren zal ik zowiezo doen.

Ondertussen heb ik de link naar de online cursus al ontvangen, en het is een stevig boekje ! Iets meer dan 300 blz die we gaan behandelen in 5 avonden, ik heb zo’n vermoeden dat er wat huiswerk aan gaat te pas komen.

Ik kijk er zo hard naar uit dat ik gisteren, gelijk een klein kind, schoolgerief ben gaan kopen. Een blauw pennenzakje met pennen in verschillende kleuren, textmarkers, een potlood, …. een mooi blauwschriftje om al mijn nota’s in neer te pennen…. tja, ik zie nu eenmaal graag blauw 💙 nu aftellen naar 5 maart, zo gebeten om te starten, zo gemotiveerd om bij te leren !

Joepie ik mag weer naar school 😁😁

Gepubliceerd door My way, my words, my life

Veertiger volop in evolutie !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: