Wie is Carla ? Waarom een blog ?

Ik ben Carla, een “frisse” veertiger met zin in het leven. Ook al is het leven me niet altijd evengoed gezind geweest, ik probeer altijd positief te blijven (oké, dat is niet altijd makkelijk, daarom probeer ik) en er met volle moed tegenaan te gaan.

48, samenwonend, zonder kinderen, werkzoekend, gestopt met bijberoep, maar met veel goesting om er iets van te maken.

Over wat ga ik schrijven ? Goh, over van alles en nog wat, levenservaringen, eten, hobby’s, de soms moeilijke zoektocht naar werk, gewoon mijn goesting, kan dus gewoon over alles gaan.

Waarom wil ik een blog schrijven ? Omdat ik graag schrijf, is begonnen met een blog over onze rondreis in Java, en de ‘goesting’ om nog te schrijven is er nog steeds. Omdat ik mijn ei erin kwijt kan, en ik wel één en ander wil delen met mijn medemens. En wie weet zijn er wel personen die er iets aan hebben, troost, bevestiging of zichzelf erin vinden. Gewoon omdat ik er zin in heb, en ik hoop dat jullie minstens evenveel zin hebben om het te lezen.

Gepubliceerd door Carla Theuns

Een frisse veertiger, volop aan het studeren voor de nieuwe job, samenwonend, met veel goesting in het leven en veel zin om er echt iets van te maken !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: